Кућа Добрих Вести

Login

RISE програм – пријави се за учешће до 27. септембра

Оцените овај чланак
(3 гласова)

RISEeeeeeeУколико имаш између 18 и 35 година, мотивацију и жељу да са својим тимом утичеш позитивно на своју заједницу а истовремено тако и зарађујеш, RISE је прилика за тебе.

Смарт Колектив позива све заинтересоване тимове да се пријаве за учешће у RICE програму. RISE – Регионални инкубатор за социјална предузетнике је бесплатан програм подршке намењен развоју идеја социјалног предузетништва младих на Западном Балкану. Пријаве за програм отворене су до 27. септембра у 23:59 часова!

 

Да ли имате идеју или иновативно решење за нови и бољи приступ образовању, оснаживању жена, култури, руралном развоју, здрављу или запослености у својој заједници? Вештине, знање и искуство социјалног предузетништва помоћи ће вам да решите социјална и / или питања заштите животне средине која вас посебно интересују и помоћи ће вам да зарадите док то радите.

 

Током трајања RISE путовања имаћете прилику да сарађујете са искусним менторима, предузетницима и стручњацима који ће вам помоћи да своју почетну идеју изградите до одрживог бизнис модела, упознаћете се са Design Thinking методологијом решавања проблема и окружићете се људима који као ви желе да донесу иновације и напредак у своју заједницу. RISE програм вам такође пружа могућност да освојите грантове за мобилност и развој пословања у другој фази RISE путовања. Ова средства ће вам помоћи да упознате шампионе социјалног предузетништва у региону, истражите регионалне праксе социјалног предузетништва и да уложите у покретање вашег бизниса. Наш тим је ту да да вам на овом путовање помогне, пружи подршку, знање, вештине како би ваше идеје постале стварност.

 

Уколико је RISE место на коме желиш да будеш, клик на ЛИНК где ћеш сазнати више о програму и пронаћи формулар за пријављивање.

 

Запрати РИСЕ и на друштвеним мрежама како би био/била у току са свим RISE новостима: ФБ И ИГ

 

Уколико имаш неку недоумицу у вези са самим програмом или процесом пријаве, буди слободан/слободна да нас контактираш на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Више информација о овом пројекту имате ОВДЕ.

 

Пројекат RICE развија и надгледа конзорцијум који чине Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCO), Group SOS Pulse, Омладинска мрежа југоисточне Европе (SEEIN), Француски институт у Србији и француско-немачка канцеларија за младе (OFAJ), а реализују шест локалних инкубатора – Смарт Колектив (Србија), IPC Tehnopolis (Црна Гора), АРНО ( Северна Македонија), Balkan Green Foundation ( Косово), Нешто више (БИХ) и Yynys Social Business (Албанија). RICE суфинансирају Француска развојна агенција (АФД) и Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCO).

 

Смарт Колектив је је водећа организација у Србији која се бави развојем економије са позитивним друштвеним утицајем, друштвено одговорног пословања и социјалног предузетништва у земљи и региону. Смарт Колектив налази начине да се искуства и логика бизниса примене у решавању друштвених изазова, помаже компанијама да старетешки сарађују са заједницом а друштвеним иноваторима да заинтересују пословни свет за своја решења и иницијативе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 22 септембар 2020 14:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија