Кућа Добрих Вести

Login

Пријавите се на панел „Play with dad – Шта кажу жене“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

igrajsesatatommmmmmВезано за положај жена у друштву и породици, постоји неколико занимљивих парадокса о којима ћемо дискутовати на овом панелу.

 

Конкретно, када су у питању предрасуде и погрешне перцепције везане за жене, врло је интересантно да су жене те које често имају више предрасуда о себи (тј. о самим женама) него мушкарци. При томе, проценат жена које имају предрасуде према женама расте! Такође, парадокс је да су неретко жене те које су саме на себе преузеле већи део кућних послова (нарочито бриге о деци), јер оне то „умеју најбоље“, а с друге стране желе да се мушкарци више укључе.

 

Да ли су ово само изузеци или и правила, да ли су жене или мушкарци више одговорни за неравноправну поделу послова, да ли од жена или мушкараца зависи да ли ће жена градити своју каријеру подједнако као и њен партнер… све су то питања на која ћемо чути одговоре на панелу у понедељак, на ком ће, по први пут, говорити искључиво жене.

 

Слушајте о свему овоме на седмом по реду онлајн панелу под називом „Играј се с татом – Шта кажу жене?“ данас у 16 часова, путем Zoom платформе. Чућете и личне примере наших панелисткиња, њихова искрена мишљења и ставове, као и њихове савете упућене и женама и мушкарцима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 септембар 2020 10:15

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија