Кућа Добрих Вести

Login

Изложба фотографија "Новосадске улице"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dositejevaИзложба фотографија "Новосадске улице" биће отворена у Архиву Војводине 22. октобра у 19. часова.


Фотографијама Новог Сада биће представљена група од седам аутора фотографија окупљених око Фото асоцијације Војводине и Фото комуне "24 кадар".


На тридесет пет фотографија шублици ће бити представљен поглед на улице Новог Сада из визуре седморо фотографа и заљубљеника у фотографију различитих професија и сензибилитета. Међу ауторима су: дизајнер и електро монтер Јан Вало, фоторепортер Дарко Дозет, Др Ранко Ђуровић, економиста и некадашњег кошаркаш Стеван Јовановић, васпитач Снежана Лерх, графичар Слађана Пантелић и радиолог Проф др. Роберт Семниц.

                                                          

 

Дружећи се, аутори, заједно стварају и наступају на многобројним изложбама и такмичењима широм Србије и региона , а изложба је логичан наставак успешне сарадње.


Изложбу је подржала Управа за културу града Новог Сада и друга је која ће бити реализована у сарадњи са Архивом Војводине, претходна је била посвећена лепотама Горњег Подунавља које су под заштитом УНЕСКО-а.

 

pasnovisad

 

Изложба ће бити одржана у складу са мерама и прописима Владе Републике Србије и Штаба за ванредне ситуације града Новог Сада.

Молимо све да имају стрпљења и разумевања и да се придржавају важећих мера у циљу спречавања пандемије изазване Корона вирусом.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 октобар 2020 21:13

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија