A+ A A-

„Brave New Media Forum 2020” у виртуелном издању од 26. до 28. новембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

viraleditiotntnelteitheiteНа овогодишњем Brave New Media Forumu (BNMF) од 26. до 28. новембра медијски креативци и стручњаци са свих континената размењују исксуство са сузбијањем лажних вест и говора мржње, а дискутују и о трендовима и новим бизнис моделима.

 

У време пандемије су драгоцени иновативне идеје и инспиративни концепти, како медијима такои читавом друштву.

 

У фокусу су медији за младе и млади креатори медија попут Youth Vibes, Hexatorm, Karike, Vugl, Oradio i OP BHRT те јутјубери, инстаграмери и блогери.

 

Међу гостима ће се наћи и Korinna Henning, уредница награђеног немачког подкаста „Coronavirus update” с врсним вирулозима, Ана Лалић, добитница овогодишњег Freedom of Speech Award-a Дојче Веле, Зоран Секулић, добитник Савезног крста за заслуге Републике Немачке, Роберт Еванс, амерички стручњак за лажне ввести при истраживачкој мрежи Bellingcat, Maria Silvia Trigo, истраживачица лажних вести при организацији Bolivia Verifica, Милан Тодооровић, редитељ америчке серије „The Outpost”, Стеван Филиповић, редитељ филма „Next to Me” и многи други.

 

Прво онлајн издање BNMF-a je виртуели „roadtrip“ кроз свет медија који је пропраћен интерактивним сесијама с гостима и радионицама. Имаћете и мноштво могућности да проширите своју мрежу пријатеља и партнера преко граница.

 

 

Пријафе за читав спектар програма примају се до 20. новембра на порталу bnmf.online на којем ће се одржати и сесије.

Организатори Brave New Media Foruma су DW Akademie и мисија ОЕБС-а у Србији.

 

 

Успеху овогодишњег догађаја придоносе Амбасада Краљвине Холандије у Београду, IREX Serbia, Propulsion, RNW Media, Free Press Unlimited и Media Diversity Institute Western Balkans.

Форум је главни догађај у оквиру пројекта „YOUNG MEDIA – Медији за младе ис а младима“ који DW Akademie спроводи са својим парнтерима – Асоцијацијом медија, Локал Пресом и КОМС-ом.

 

Извор: Данас онлајн


Последњи пут измењено понедељак, 16 новембар 2020 16:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани