A+ A A-

Преко викенда "Моје филмско уточиште" у Комбанк дворани

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sviflilmovip200di343434У Комбанк Дворани, у складу са епидемиолошким мерама, ће током предстојећа три дана, од петка 11. децембра до недеље 13. децембра, под слоганом "Моје филмско уточиште", сви филмови са редовног биоскопског репертоара, бити доступни домаћој публици по симболичној цени од 250 динара, најавили су у Комбанк дворани.

 

Публика ће имати прилике да током три промотивна филмска дана погледа најновија остварења светске и домаће кинематографије, која се већ недељама или месецима налазе на репертоару биоскопа.

 

Тако ће се међу насловима наћи један од најпопуларнијих домаћих филмова и прва домаћа премијера током пандемије, а долази од редитеља Мирослава Момчиловића "Викенд са Ћалетом".

 

У филму запажену улогу има познати глумац Ненад Јездић, али и Васа Вранеш, Бане Видаковић, Светлана Цеца Бојковић, Јелена Ђукић, Ања Алач, Катарина Радивојевић, као и недавно преминули певач Џеј и други.

 

Репертоар ће красити и "Име народа" чувеног редитеља Дарка Бајића, који је такође доживео своју премијеру у пандемијском периоду и забележио велико интересовање домаће публике. Главне улоге у филму тумаче Љубомир Бандовић, Катарина Жутић, Ана Франић, Жарко Лаушевић, Мима Караџић и други.

 

Истовремено, на филмском платну наћи ће се и француско -белгијски трилер "Преводиоци", али и породични филм "Леси се враћа кући" и анимације "Операција колачићи" и "Тролови светска турнеја".

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Комбанк дворана


Последњи пут измењено четвртак, 10 децембар 2020 20:49

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани