Кућа Добрих Вести

Login

Бранка Катић: Гледај „Балканског шпијуна“, шеруј и помози глумцима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

glumcizavasiglumceНа Божић, у 20 часова на Моззартовом јутјуб каналу биће емитована представа „Балкански шпијун“, у до сада невиђеној постави: Драган Бјелогрлић у улози Илије Чворовића, Мима Караџић као Ђура, Весна Тривалић тумачи лик Данице, Бранка Катић ћерке Соње, а Гордан Кичић Петра Маркова.

 

За сваки шер током прва 24 сата, компанија Моцарт повећава фонд за помоћ Удружењу драмских уметника Србије, а и сами глумци одрекли су се својих хонорара како би се прикупило што више новца.

 

Култна драма, глумачке легенде и хуманост на делу – спектакл је загарантован.

 

Сваким шером повећава се донација за Удружење драмских уметника Србије

 

Онлајн пробе су увелико у току и по њима се види да публику очекује много смеха и добре забаве, а чувене глумце ће најављивати Зоран Кесић.

                                                   brankafotot

 

„Радује ме овај пројекат, у добром сам друштву“, истакла је Бранка Катић.

 

„Сви се по први пут сусрећемо са овим форматом представе, преко зоом апликације. Пружићемо публици шансу да завири у наш глумачки процес, позивамо их да буду са нама док читамо култну драму Душка Ковачевића „Балкански шпијун“. То је баш леп изазов за све нас.

 

Представа у продукцији Spotlighta биће доступна за гледање укупно 48 сати, а комплетна постава позива све да шеровањем током прва 24 сата учествују у ширењу добре енергије, али и свести о стању културе која је погођена епидемијом корона вируса.

 

„Надам се да ћемо успети да помогнемо нашим колегама којима је помоћ у овим тешким временима неопходна“, закључила је Бранка Катић.

 

„Ако ме се сете – сете, ако ме се не сете – то је била моја дужност“, гласи реплика из „Шпијуна“. Сада је потребно да испунимо нашу дужност и помогнемо култури да прегура тежак моменат. Довољан је само један шер...  

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 05 јануар 2021 17:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија