Кућа Добрих Вести

Login

Дочек Нове године: Више од десет сати онлајн програма из Новог Сада

Оцените овај чланак
(2 гласова)

balkanikadfdfdfdfНа прослави српске Нове године 13. јануара биће изведено више од десет сати онлајн програма музичке, визуелне и извођачке уметности у Новом Саду, у оквиру пројекта "Дочек 7529", најавили су организатори.

 

Програм ће бити доступан на платформи виситнс.рс, али и на одређеним телевизијским каналима, и представиће широку лепезу извођача. Од виртуоза на виолини Стефана Миленковића са камерним оркестром Камерата Академика и гостом Василом Хаџимановим, преко рок легенди, групе Електрични оргазам, до независних рок-електро музичара из бенда Буч Кесиди.

 

Такође, на репертоару ће бити и аутентични извођачи новосадске уметничке сцене као што су Агота Виткаи Кучера, Лане Зорјан и други. Под платформом пројекта "Нови Сад - Европска престоница културе", концерти ће се одвијати у 14 новосадских простора за културу, као што су нова Градска концертна дворана, "Фабрика", "Складиште", "Биро" и "Челичана" на Лиману, Новосадско позориште, мрежа културних станица, уз учешће готово 100 уметника.

 

Концерт Стефана Миленковића, на којем ће му се у две нумере придружити и Васил Хаџиманов, публика ће поред поменуте платформе моћи да погледа и на РТС 2, од 20 часова. Цео програм почиње у 15.30 сати опером за децу "Снежана" удружења уметника "Високо Ц". Комплетан програм и сатницу можете погледати ОВДЕ.

 

 

Извор: Mojnovisad.com

 

 


Последњи пут измењено уторак, 12 јануар 2021 19:57

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија