Кућа Добрих Вести

Login

Акција поводом Дана заљубљених - Заљуби се у књигу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

danljubavidfdfdfdПоводом празника који слави љубав, Дана заљубљених, Вулкан издаваштво спремило је савршене књиге којима можете обрадовати оне до којих вам је стало.

 

До 14. фебруара, само на сајту www.vulkani.rs, бићете у прилици да купите најромантичније љубавне романе по невероватним ценама! Посебно одабраних 50 најлепших љубавних романа моћи ћете да купите по цени сниженој за 50%, а испорука на територији Републике Србије је бесплатна.

 

За све који уживају у романтичним причама и љубавима које остављају без даха Вулкан има идеалну понуду.

 

Роман Верност, који доноси јединствену животну причу, препуну снажних емоција, за кратко време постао је светски издавачки феномен и одушевио читаоце широм света. Карло и Маргерита су срећан брачни пар у средњим тридесетим, заљубљени, свако са својим немирима. Воле се, али исто тако жуде за нечим изван покривача своје спаваће собе. Он чезне за нежном лепотом једне од својих студенткиња, она машта о снажним рукама свог физиотерапеута. Али њихова љубав, моћна, незаустављива, увек их враћа са ивице понора.

 

У башти олеандера је незаборавна сага о четири храбре и јединствене жене, обавијена магијом чаробне Пуље. Прича је било много, али све су почињале давне 1938. године. Све су говориле о једној кући и једном дворишту. Све су говориле о једном олеандеру у цвату. Засадио га је Агостино Вентрела, када се ту доселио са својом супругом Анитом, коју у селу сви зову Марђала. Ова жена необичне лепоте поседује јединствен дар да лечи новорођенчад, помаже на порођају, скида уроке. Строгим погледом, оним који се никада не расипа у нежност, надгледа своје три кћерке: Розету, Корнелију и Дијаманте.

 

Књига за љубитеље прича о наизглед немогућим љубавима – бестеслер Њујорк тајмса Невеста до среде. Блејк Харисон је шармантни богаташ из високог друштва, који не верује у љубав. Само у страст. Врло радо би задржао репутацију вечитог нежење да није очевог лукавства: ако се не ожени до свог тридесет петог рођендана, читаво наследство отићи ће у добротворне сврхе. Једина особа која може да му помогне је Сем Елиот, успешни саветник за везе. Постоји само један мали проблем – Сем Елиот није мушкарац, већ жена. И то врло привлачна.

 

Комплетан списак наслова који су на попусту можете погледати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија