A+ A A-

Дан заљубљених: Да ли правите грешку у везама?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zaljubljenidandffdfdИако овај дан многима од вас доноси радост и испуњеност, Нева је одлучила да се испред инстаграм странице Креирање успеха обрати свима другима, који ће се 14. фебруара можда осетити усамљено и несхваћено…

 

Није важно да ли сте тренутно сингл или у односу који не испуњава ваше потребе, пошто овај осећај не зависи директно од тога да ли је нека особа поред вас или није.

 

Оно од чега умногоме зависи како ћете се осећати у вези јесу ваша очекивања и ваша способност да та очекивања искомуницирате са својим садашњим (или потенцијалним) партнером.

 

Зато сам за све вас спремила један IG live, на коме ћу уживо причати управо о комуникацији у љубавним односима.

Овај лајв ће бити посвећен главним грешкама које правимо у комуникацији, као и начинима на које можемо те грешке да избегнемо.

 

Лајв се одржава на нашем Инстаграм каналу у недељу, 14. фебруара у 18 часова. Убаците га у календар и придружите нам се уживо.

 

Питања можете унапред да нам поставите одговором на овај мејл или директно у Инстаграм ДМ, иако ћу одговарати и на питања која поставите на самом лајву.

 

Ако нас већ не пратите на Инстаграму, ОВДЕ ЈЕ ЛИНК где то можете да урадите.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 13 фебруар 2021 19:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани