A+ A A-

Представа "Бајкохолик" - терапија бајкама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bajkokholokdfdfdfdfdfПредстава “Бајкохолик” у изведби позоришне трупе У.Р.А. (Уметничка радна акција) која своју публику одушевљава већ шесту сезону, биће изведена 3. априла у УК Пароброд у 19.30 часова.

 

 

Представа “Бајкохолик” по тексту Милене Ђорђевић, а у режији Милана Ковачевића на несвакидашњи начин бави се бајкама и причама из детињства.

 

Две клијенткиње, терапеуткиња и њен супервизор, трагајући свако за својом срећом и унутрашњим миром кроз разоткривање сопствене душе, препуштају се чудесном свету бајки и бивају уплетени у мрежу необичних међуљудских односа.

 

Магичност и специфичност ове представе крије се у начину њеног играња, јер се глумци и публика крећу кроз пет пунктова (улаз, ходник, фоаје, сцена, гледалиште) и на тај начин уједно се упознају са просторијама центра за културу, али и кроз нивое (под)свести.

 

Још једна од специфичности свакако јесте број публике, који је ограничен на 25-30 људи, што додатно ствара интимност између глумаца и публике.

 

Играју:

 

Зорана Бећић

Милена Ђорђевић

Маја Ранђић

Милан Ковачевић

Предраг Котур

 

Цена улазнице 1000 дин.

 

Карте за ову представу можете купити на благајни УК Пароброд сваког радног дана од 10 до 21 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани