Кућа Добрих Вести

Login

Радионица Форум Театра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

forumteatarffdfdfdfdfРадионица Форум Театра одржаће се 6. и 7. априла од 17:30 до 20:00 у Кући људских права у Београду (Кнеза Милоша 4).

 

Радионица Форум има за циљ да оснажи учеснике/це да решавају друштвене проблеме који су им блиски и са којима се суочавају у свом окружењу. Кроз игре, драмске вежбе, дискусије, проигравање сцена, оснажићемо се да решавамо претходно дефинисане проблеме, на тај начин се вежбајући за реалне ситуације. Осим форум театра, током радионице учесници/це ће имати прилику да се упознају и са другим техникама Театра потлачених као што је театар слика.

 

Коме је намењена радионица?

 

Радионица је намењена свима онима који су заинтересовани за технику Форум театра и методологију Театра потлачених. Посебно охрабрујемо оне који раде у заједници, наставнике и наставнице, омладинске раднике и раднице, као и припаднике осетљивих група да се пријаве за радионицу.

 

Када и где?

 

У циљу поштовања свих епидемиолошких мера, број учесника/ца је ограничен на 10. Зато пожурите и осигурајте своје место на радионици!

 

Радионицу форум театра води Демир Мекић, дугогодишњи тренер на пољу рада са младима и практичар Театра потлачених.

 

Пријава: За радионицу се можете пријавити попуњавањем пријаве на ОВОМ линку.

Рок за пријаву је 5. април до 15 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија