Кућа Добрих Вести

Login

ЗА ФИЛМОФИЛЕ СЛАДОКУСЦЕ: "Моје филмско лето" креће у осам градова Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

filmtrakakakakadfdfdfdfdРевија седме уметности “Моје филмско лето” је нови пројекат који ће до током јула и августа бити реализован у осам градова Србије путем пројекција на отвореном и у салама културних центара, јавили су организатори.

 

Након дужег периода у којем је због актуелне пандемије филмска индустрија била потпуно парализована, а биоскопи затворени, публика ће коначно моћи да гледа домаће и стране филмове, захваљујући компанији „Мобил 3Д Синема“, уз подршку Министарства културе и информисања.

 

Пројекције ће бити реализоване у културним центрима у Аранђеловцу (ос 20. до 22. јула), Инђији (23-25. јула), Сокобањи (26-28.07.), Свилајнцу (29. - 31.07.), Мионици (2.- 4. август), Смедеревској Паланци (6.- 8.август) и Великој Плани (од 1. до 13. августа).

 

Значајан филмски пројекат ће се реализовати са циљем да се промовише филмска уметност и образује млађа публика, а акценат је у селекцији стављен на домаће и дечје филмове које је публика можда пропустила због затварања биоскопа током најтежих периода пандемије.

 

На репертоару су тако дечји наслови “Леси се враћа кући”, “Крудс - ново доба” и “Тролови 2: Светска турнеја”, као и нови домаћи филмови “Лихвар” дебитанта Немање Ћеранића, “Једини излаз” такође дебитанта Дарка Николића и “Жив човек” етаблираног аутора Олега Новковића.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 јул 2021 15:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија