Кућа Добрих Вести

Login

Четири једноставна начина за превладавање навике одгађања

Оцените овај чланак
(2 гласова)

navikaodgadjanjaddfdfdfОдгађање је врло уобичајена навика. Истраживања показују да се 90% људи бори с неким обликом одуговлачења, одгађајући важне задатке за касније, а понекад их уопштее не доврши.

 

Јесте ли знали да постоје једноставна и учинковита рјешења за превладавање овог обрасца понашања?

 

Придружите нам се на предавању уживо како бисте научили учинковите методе за рјешавање одгађања на духовној и психолошкој разини, како бисте побољшали свој особни, професионални и духовни живот. Подијелите с нама своја особна искуства везана уз ову незахвалну навику, а ми ћемо понудити савјете специфичне за вашу ситуацију.

 

Приступите путем ОВОГ линка.

Региструјте се ОВДЕ.

 

О предавачима:

 

Владимир Ћ. живи у Хрватској и ученик је Paratpar Gurua Dr. Athavale-a. Имао је успешну каријеру као професионални глумац, но увијек је осјећао да му нешто недостаје. Након што је започео с духовном праксом почео је схваћати да је управо Бог дио који је недостајао у његовом животу. Тренутно је у потпуности посвећен духовној пракси, ширењу Духовности и помагању другим трагатељима у њиховој духовној пракси на подручју Europe и Adriatic регије.

Овај догађај организује: Spiritual Science Research Foundation

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија