Кућа Добрих Вести

Login

ВУЛКАНЧИЋЕВИХ ТОП 5: Наслови за 2021. годину

Оцените овај чланак
(2 гласова)

VULKANCIC3434Година иза нас донела нам је сјајне наслове у издању Вулканчића. Наши најмлађи читаоци уживали су у бројним новим романима, едукативним књигама, мозгалицама и енциклопедијама.

 

Данас вам представљамо пет фаворита које су читаоци Вулканчића највише волели током 2021. године.

 

У узбудљивом дечјем роману Амари и ноћна браћа аутора Б. Б. Олстона упознајте нове ликове и уживајте у свету магије са главном јунакињом Амари.

 

Када буде позвана на пробу у Биро за натприродне послове, Амари ће бити сигурна да је то њена једина прилика да спасе брата. Међутим, прво ће морати да изађе на крај са новим светом Бироа, у којем су сирене, ванземаљци и чаробњаци стварни, а њена цимерка је змајоморф. Амари мора да се такмичи за своје место против деце која овај свет познају читав живот, али и са злим чаробњаком, који је претња свим другим натприродним бићима. Амари се никада није осећала тако усамљено. Ипак, ако не положи три испита, можда никада неће сазнати шта се десило са Квинтом. Да би сачувала свог брата, Амари ће се борити јаче него икада.

 

Богато илустрована Дечја енциклопедија: Људско тело намењена је свим радозналцима узраста од 7 до 9 година.

 

Како дишемо? Зашто осећамо укусе? Како доктори могу да виде унутрашњост тела? Деца ће пронаћи невероватне одговоре на сва питања која су икада имала о свом телу, али и на нека која им никада не би пала на памет! Књига комбинује реалистичне илустрације са речником ослобођеним превише стручних речи и израза, што деци олакшава хватање укоштац с овом озбиљном темом.

 

Моја велика књига сазнања: Свет око нас доноси низ активности уз које ће најмлађи упознати и лакше разумети свет око себе. Уз прозорчиће, рељефне елементе и различите текстуре, малишани ће упознавати свет око себе, а томе ће допринети и креативне илустрације. Ова едукативна сликовница поспешује развој фине моторике и развија способност логичког закључивања и повезивања.

 

Едукативни модел: Сунчев систем је књига помоћу које ће деца кроз игру савладати Сунчев систем. У књизи од 64 стране сазнаће како је настало Сунце и његове планете, али и друге занимљивости из свемира! Уз књигу долази и пет чврстих картона са делићима за истискање, као и једноставно упутство за састављање 3Д модела Сунчевог система. Учење кроз игру и визуелизацију биће још забавније!

 

Роман Пакс ауторке Саре Пенипакер повешће вас у невероватну авантуру откривања суштинских животних лепота и вредности за које се вреди борити.

 

Питер и Пакс су нераздвојни још откако је дечак спасао лисца као младунче. Међутим, сада их све раздваја: одрасли који не разумеју истинску повезаност двојице пријатеља, рат који бесни у близини, непрегледна брда и шуме пуне опасних створења... Има ли наде за њихов поновни сусрет?

 

Велики избор наслова за своје најмлађе можете пронаћи на сајту vulkancic.rs.

 

Сви дечји наслови су на сјајном новогодишњем снижењу.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 30 децембар 2021 11:08

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија