Кућа Добрих Вести

Login

ПРЕДАВАЊЕ: Живети слободно - победи животно контролишуће проблеме

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zivetislobodnodfdfdfdfdПротестантска Хришћанска Заједница - Нови Сад организује предaвање 16. и 17. марта са почетком у 18 часова на тему „Живети слободно - победи животно контролишуће проблеме“

 

Животно-контролишући проблеми су све оно због чега губимо управљање својим животом или је то управљање нарушено. Можемо их разумети као препреке за наш развој (духовни, емоционални) и напредак, оно сто нас контролише и одузима нам Богом дан живот и сврху.

 

- Деструктивни и оптерећујући мисаони обрасци (нацин размишљања),

- Различити облици и обрасци понашања (лагање, оговарање, прокрастинација, крађа...)

- Зависност о супстанци (алкохол, дрога, цигарете, можда и храна) или некој особи, стилу живота, порнографија, коцка...

 

Да ли осећаш да не можеш да будеш добри управитељ свог зивота и да "то нешто" заузима или је заузело твој животни простор и заокупирало те? Одузима ти радост, снагу, наду? Заробљава те и полако ти одузима слободу?

Ако нисмо сигурни да ли је несто проблем у насем зивоту, моземо се запитати да ли (навести оно на ста сумњамо да мозе бити проблем) те води ка развоју, животу, слободи. Одговор нас мозе усмерити ка јасноћи онога шта нам је потребно.

Живети слободно је програм који је многе провео кроз процес победе над животно-контролишућим проблемима. Програм воде они који су и сами доживели победу у свом животу.

 

Учествовање у програму је бесплатно.

 

Пријаве на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија