Кућа Добрих Вести

Login

НАСЛОВИ ИЗ ЖАНРА ПОПУЛАРНЕ ПСИХОЛОГИЈЕ НА АКЦИЈИ: Kупиш две, читаш три књиге

Оцените овај чланак
(2 гласова)

karitassdfdfdfdУколико желите да пронађете унутрашњи мир, постигнете равнотежу и помогнете себи, упустите се у духовно путовање, јер вас на сајту Вулкан издаваштва www.vulkani.rs очекују сјајне књиге које ће вам у томе помоћи.

 

Пронађите мотивацију, прикупите снагу и направите одлучујући корак! У периоду од 21. до 31. марта моћи ћете да купите одабране наслове из популарне психологије по невероватним ценама. Одлучите се за три омиљене књиге и најјефтинију ћете добити за само 1 динар. Достава књига током трајања акције је бесплатна.

 

Списак наслова који су на акцији погледајте кликом на линк.

 

Пред вама је неколико одличних предлога.

 

Можда би требало да попричаш са неким Лорин Готлиб је искрена, револуционарна књига, после које ништа неће бити исто. Ово је прича о изузетном односу између два психотерапеута, али и разоружавајућа приповест о комплексности унутрашњег живота и наше моћи да је променимо. Откривање тешких истина може носити одређену цену – неопходност да се с њима суочимо – али ту је увек и награда: слобода.

 

Књига прослављених ауторки Кети Кеј и Клер Шипман Буди самоуверена девојка комбинује најсавременија научна истраживања са искуствима девојчица различитог узраста. Због тога је ово савршен избор за љубитеље литературе која говори на који начин се радом на себи може постићи успех. Украшена стриповима из графичких романа, забавним списковима и квизовима, ова књига обелоданиће пут за стицање самопоуздања и начин за његово примењивање.

 

Збирка прича заснованих на стварним, животним искуствима Мелем за романтичну душу је идеална за све који радије бирају штиво о романси и страсти. Узбудљиви текстови Џека Кенфилда подсетиће вас на то колико је неопходно да поштујете ватру страсти и ватру љубави. Свако има сопствену представу о романтици, а читајући ову књигу, открићете је тамо где је пре нисте видели.

 

Двадесет година након објављивања светски популарног бестселера Секс и град, Кендас Бушнел је мало преобликовала пејзаж. Све је савршено прилагодила причи о људима који су превалили педесету годину живота, али и даље излазе, забављају се, лудују. У књизи Секс и град: Има ли га још? ауторка помало сатирично коментарише везе и односе мушкараца и жена средњих година док се крец́у кроз технолошки модернизовани свет. Без улепшавања и врло духовито.

 

Револуционарна али потпуно убедљива, Боља половина: У прилог генетичкој супериорности жена натераће нас да изнова сагледамо опстанак наше врсте. Доктор и научник Шарон Моалем преплиће истраживања и студије случаја, ослањајући се и на искуства из живота својих пацијената. Осим што образлаже генетичку супериорност жена, аутор позива и на преиспитивање андроцентризма у медицинским студијама – па чак и на то како се лекови преписују.

 

Искористите ову понуду само на сајту вулкани.рс и поручите наслове из популарне психологије по сјајним ценама.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 24 март 2022 10:32

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија