A+ A A-

Како изабрати поклон за Нову годину?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pokloniyanovugodinuНикада није прерано планирати савршен поклон за Нову годину и Божићне празнике за нама драге особе. Сада, без журбе, можете осмислити цео концепт и на време набавити све што желите.

 

Да би пронашли идеалан новогодишњи поклон треба размислити шта би се допало особи коју дарујете, који су њени афинитети, али шта представља за вас. Избегавајте практичне поклоне и то оставите за свакодневне прилике, поклон за Нову годину треба да буде мали дар, поклон као асоцијација колико вам нека особа значи и добре жеље за будућност.

 

Ситнице су идеалан поклон за Нову годину

 

Било да купујете поклон за Нову годину за пријатеље, симпатију или колеге, то што одаберете повољну ситницу не значи да се нисте потрудили и да тај поклон неће одушевити драгу особу.

 

Мајице са штампом и шоље су идеалани поклони за Нову годину у свакој прилици. Осмислите занимљив слоган, нешто што вас асоцира на особу коју дарујете и гарантовано ћете измамити осмех. Са штампом могу бити и цегери, качкети и слични производи од платна или других материјала.

 

Овакви избори могу бити употпуњени и поклоном за кућу као што је то зидни или стони сат, али је занимљиво даровати и посебно урађене привеске и хемијске оловке. Ово су све ситнице које свако од нас има уз себе свакодневно па ће ваш дар бити коришћен и увек асоцирати на вас.

 

И ово су супер идеје за новогодишњи поклон…

 

Шал, капа и рукавице су прва асоцијација на зиму и празнике па вам и то може бити једна од опција.

 

Друга би била неки одевни предмет као што је џемпер или топло ћебе, све предмети који се користе зими и подсетиће на вашу дарежљивост када год почну да веју прве пахуље. Користиће се дуго и бити упечатљив детаљ и драга успомена.

 

Одлична идеја је и ваучер за продужени викенд на планинама Србије, то ће свако волети. Уживање у чистом ваздуху, природи и планинском снегу је нешто што треба доживети током зиме.

 

За оне који нису љубитељи зимских чаролија дарујте путовање у топлије државе па нек летују док се чека Нова година, испуните такве жеље.

 

Књига је увек добар поклон и увек потребна. Са њом нема грешке, баш ни као са накитом, цвећем и чоколадом. Размислите шта особа воли и поклоните јој и нешто од ових класичних опција.

 

Наравно, мушкарци би били одушевљени са занимљивом криглом за пиво, картама за пролећне утакмице или путовањем са пријатељима. Нема оног којег овакав поклон за Нову годину не би одушевио.

 

Идеје су свуда око нас, а времена је довољно за одабир најбоље опције и куповину поклона. Није остало пуно, а почећемо да одбројавамо последње минуте ове године. Не купујте у журби и у последњем тренутку јер је тада тешко пронаћи оно што би желели да купите.

 

Изаберите дар од срца, оно што ће усрећити особу, оно што она представља вама и што желите да вам буде у будућности. Није ни тешко ни компликовано када имате времена да осмислите и размислите какав дар желите.

 

Сада је право време за одабир и куповину идеалног Новогодишњег поклона за себи драге особе.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 13 септембар 2022 14:41

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани