A+ A A-

АУТОРКА КИТИ ФЛАНАГАН: „488 правила за живот“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

KTIFALALANGNEEEОно што је започето као шала у емисији Викли на каналу ABC сада представља књигу која је довољно снажна да може да промени друштво (или да га, макар, учини мање иритантним). Књига 488 правила за живот представља покушај комичарке Кити Фланаган да свет учини бољим местом за живот.

 

Будући да доносе противотров за сваку досадну ситницу, ова правила нису написана да би се кршила. А ауторка вам гарантује да ћете захваљујући њима бити боље информисани, да ћете се боље осећати и боље изгледати; заправо, бићете свеукупно бољи човек.

 

Ово није књига о самопомоћи – јер нисте ви они којима је потребна помоћ, већ други људи. Било да никада не исказују захвалност када је то преко потребно, или фрустрирани належу на сирену у возилу, или пак остављају један бескорисни листић тоалет-папира на ролни, многи људи једноставно не познају правила за живот.

 

Књига садржи и коментаре о друштву у коме живимо, ствари које су у првом плану наше свести и које ми као друштво заиста морамо да узмемо у обзир. Ово је књига за свакога ко верује да су добри манири и здрав разум синоними за квалитетан живот.

 

Ако не познајете правила, како да их поштујете?

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани