Кућа Добрих Вести

Login

РАСПИСАН КОНКУРС УНС-а: Награда „Александар Тијанић“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tijanicУдружење новинара Србије (УНС) расписује конкурс за награду за борбеност у новинарском изражавању „Александар Тијанић“. Рок за слање предлога је 28. новембар.

 

Награда „Александар Тијанић“ додељује се за текстове, прилоге објављене у штампаним, електронским или онлајн медијима, али и за новинарски потез који би завредео ову награду.

 

За награду могу да конкуришу новинари који раде у медијима у Србији, а радови морају бити објављени у периоду од 28. новембра 2021. године до 28. октобра 2022. године.

 

Кандидата за награду могу предложити новинари и други грађани Србије, као и организације регистроване у Републици Србији.

 

Предлоге са образложењем и линкове ка текстовима, радио и ТВ прилозима треба доставити мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Име добитника биће објављено 13. децембра, на дан када је Александар Тијанић рођен.

 

Награда се састоји од дипломе и новчаног износа од 2.000 евра у динарској противвредности. Биће уручена 21. децембра 2022. године, на додели годишњих награда УНС-а.

 

УНС додељује ову награду од 2015. године.

 

Извор: УНС


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија