Кућа Добрих Вести

Login

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТИ: Журка Београдске филхармоније 29. и 30. децембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

udvasdfdfdfНовогодишњи концерти Београдске филхармоније заказани су за 29. и 30. децембар, на Коларцу од 20 часова.

 

За крај 2022. године, Филхармонија приређује несвакидашњи валцер-парти, под управом диригента Морица Гнана, а улазнице ће бити у продаји од 5. децембра на филхармонијској билетарници као и онлајн.

 

Новогодишњи концерти дуго су очекивана вест за бројну публику која нестрпљиво чека датуме најлуђих филхармонијских наступа.

 

Фанови су већ навикли да их оркестар изненађује у неочекиваним издањима, а за крај ове године спремају се валцери, али на филхармонијски начин.

 

"Је''н, два три, два, два три"... Плес балских дворана који је увео блискост међу играчима и тако скандализовао јавност, временом је постао један од обележја Беча.

 

За разлику од Бечке филхармоније, Београдска представља свој избор валцера, од симфонијских, преко Бернштајнових до филмске музике, а публика може да очекује све осим Јохана Штрауса!

 

Оба концерта предводи Мориц Гнан, један од најсензационалнијих диригента своје генерације, који је добио изванредне критике за иновативан приступ свом широком репертоару, што га чини сјајним избором за филхармонијске новогодишње наступе.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија