Кућа Добрих Вести

Login

БЕОГРАДСКИ БУРГЕР ФЕСТ 2023: Да грицнеш ужитак

Оцените овај чланак
(2 гласова)

burgerrererererОд 26. маја до 4. јуна трећи пут за редом на Калемегдану биће дочекани стручни бургерољупци и велике бургер мајстори.

 

 

Фестивал који ће се одржати од 26. маја до 4. јуна није подређен само љубитељима сласног бургера већ свим посетиоцима који желе да проведу другачије време у дружењу, игрању и одмарању у Београду. Поред 10 излагача бургера, свакодневно је организован програм- забавни и музички, за посетиоце сваког узраста. На овогодишњем Београдском Бургер Фестивалу осим свима познатих српских бургер брендова као што су: Fat bous, Smash burgers, Buregirzza, Ж бургер, веге Кокос, Тостер из Новог Сада, а биће дочекани и гости из Мађарске, Хрватске, Америке и Русије.

 

Биће угошћени и бургер представници из света, те ће гости БГ Бургер Феста моћи да пробају и неке несвакидашње бургере. Свака бургер кућица у кругу око Рибарове чесме, нуди нешто ново, укусно и неодољиво, а током 10 дана трајања фестивала ,10 бургер штандова из целога света бориће се за Београдски Бургер Гранд Прикс, тако да њихово учествовање на фесту је и такмичарског карактера. Овогодишњи Бургер Фестивал подржали су: Birra Morreti Бирра, Master card, БАТ, УСА амбасада, Дијамант, Гранд кафа, Твојих 5 мин, McCain,Генерали, Бамби, Victory Bet, Glovo, Dechatlon... Многи од партнера спремају наградице и посебне повољности, као и изненађења за госте фестивала. Обратите пажњу на њихове штандове, као и на промотивне активности које ће имати викендом!

 

Од програма вас очекује: такмичење у стоном тенису, турнир у шаху за младе, филмски дан: Пуб квиз за филмском тематиком, караоке вече, пинг понг такмичење… Можете се пријавити за сва ова такмичења на самом фесту или унапред на Instagram page: Beogradskiburgerfestival. Свако такмичење доноси и награде победнику, а добродошао је сваки посетилац да буде део игре, било да је аматер или професионалац!

 

Викенд је резервисан и за најмлађе посетиоце, од 13х имаће такмичење у цртању бургера и програм подређен њима. Среда је Борн ин УСА даy, када ће гости имати прилику да пробају old fashon  америчке коктеле креаиране од умећа врхунских, београдских, коктел мајстора, а увече за програм је задужен Texas Flood band live, како би се сви размрдали и спремили за још једну туру бургера. Сваке вечери познати београдски Ђејеви имају наступ и одржавају на ногама сладокусе на Калемегдану до касних часова.

 

Бургер штандови раде од 12 до 00 часова свакога дана, тако да се можете одличити или за поподневни бранцх на Бургер Фесту или чак,цхеат диннер у касне сате. Отварање је у петак 26 маја у 17 часова, будите у првим редовима да добијете свој бургер на време! Вече отварања прати DJ Оusha, тако да се очекује велики број гостију међу којима ћете сигурно и ви поручити бар два бургера.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/Инстаграм

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија