Кућа Добрих Вести

Login

Стевић и Козомара у ОБК Београду

Оцените овај чланак
(0 гласова)


ivansstevicobkbeogradБЕРОГРАД - Иван Стевић српски олимпијац који је у децембру прошле године потписао за румунски професионални тим Туснад, на домаћим тркама за Лигу Србије и шампионата, возиће у дресу матичног клуба ОБК Београда у коме је пре више од деценије и по почео каријеру!
Као друго велико име у новој сениорској екипи помиње се Никола Козомара млади возач Партизана, али је код њега прво мора да се реше захтеви за обештећење.


- ОБК Београд је после више од деценије формирао сениорски тим  и то нас све радује – каже Александар Шуки Миленковић, олимпијац ОБК Београда и једини српски спортиста који је у три различита спорта (бициклизам, смучарско трчање и биатлон учествовао на олимпијским играма) који ће са оцем Томом, искусним тренером водити тим у првом периоду.- Долази нам и Филип Павловић из Партизана некада сјајан јуниорски репрезентативац, Стефан Ивковић из Црвене звезде а од наших возала активирали су се Александар Калајџић и Дејан Пауновић.
У првој години, неће бити преамбициозних циљева и нереалних очекивања:
- Екипа ће имати добар програм учествоваћемо на свим домаћим тркама и на првенствима Србије, али ћемо се потрудити, јер и мој отац и ја имамо добре везе у околним земљама, да обезбедимо позиве и за трке у Бугарској, Мађарској, Румунији, Хрватској... Један од задатака је и да ангажујемо тренера и то што пре, а да се ми посветимо  обезбеђивању бицикала и друге опреме.
Повратак ОБК Београда у сениорску конкуренцију учиниће нову сезону у Србији интересантнијом јер се  проширио списак екипа, уз чачански Борац, краљевачки Металац, крагујевачки Раднички, нишки Железничар МБН, Ас из Апатина... који имају добре тимове.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 23 јануар 2013 15:00
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија