Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатан курс италијанског језика у Канцеларији за младе на општини Звездара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

italijaaaaaaБЕОГРАД - Канцеларија за младе Општине Звездара организује нови бесплатни курс италијанског језика у трајању од три месеца, два пута седмично.

 

Број полазника је ограничен на 60, а пријавни формулар се може наћи на овој адреси.

 

Конкурс истиче вечерас у поноћ.  Први час биће одржан у понедељак 6. октобра у 19 сати у Скупштинској сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, на првом спрату.

 

Критеријуми за пријем: 1. да кандидат има од 15 до 30 година, 2. да има место пребивалишта на Звездари (уколико остане празних места биће примљени заинтересовани са других општина), 3. Prior in tempore, potior in iure-први у времену, први и у праву!

 

Пријава се врши само у електронској форми, а за више информација заинтересовани се могу обратити Канцеларији за младе ГО Звездара свим радним данима од 12 до 15 сати на број телефона 011/6759-533.

 

Присуство на часовима је обавезно, након три недоласка полазници губе право на наставак курса.

 

Више информација о активностима Канцеларије за младе Општине Звездара погледајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 октобар 2014 22:12
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија