Кућа Добрих Вести

Login

Аруновићева друга другог дана у Сексарду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

1zoranalevoseksarddrugidanСЕКСАРД - Другог дана стрељачког турнира “Хунагариа опен” у Сексарду у Мађарској, српска репрезентативка Зорана Аруновић заузела је друго место у гађању ваздушним пиштољем са 199,6 кругова. Победила је Мађарица Немеш, док је друга мађарска репрезентативка Чонка трећа. Првог дана Аруновићева је победила.


- У основном делу имала је најбољи резултат, одличних 388 кргова, по серијама 99, 97, 95, 97.  Немеш  је са 383 круга имала други, а трећи такође Мађарица Рената Шике Тобаи - 382 круга – каже њен тренер Јелена Аруновић.-  У финалу је у дугој серији “убила” осмицу и тада јој је водоћа побегла чак три круга. Гађала је у наставку добро, није се предавала, чак је и стигла и престигла Немеш, али се Мађарица са два јака центра у последња два хица вратила на прво место.  У целини веома смо задовољне такмичењем у Мађарској јер је у веома јакој конкуренцији стрелаца из Мађарске, Хрватске, Аустрије, Финске, Молдавије, Италије, Немачкр и  Индије, оба дана била на постољу. Мало  нам је сметао почетак, у 16,50  јер се нисмо на то навикле, пошто на већини турнира у то време су сва такмичења завршена.
Зорани Аруновић је учешће у Машђарској било део припрема  за три јака турнира у идућем месецу – “Трофеј Млаодст” у Загребу (6-7. децембар), 39. “Интернационално првенство Београда” (12 – 14. децембар) и треће коло Купа ССС у Смедереву (20. и 21. децембар).


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија