A+ A A-

Додела награде за корпоративно волонтирање

Оцените овај чланак
(3 гласова)

korporativnooooooБЕОГРАД - Амбасада Шведске организује скуп у резиденцији амбасадора Шведске, Кристера Аспа, у уторак, 16. децембра када ће бити уприличена додела награде за корпоративно волонтирање (#FloodRelief2014) у пословном сектору и олакшавања последица поплава у Србији.


Награду додељује Форум за одговорно пословање и Смарт Колектив. Ове године, награда се додељује у сарадњи са амбасадом Шведске.


Награда за корпоративно волонтирање у 2014. години посвећена је компанијама и њиховим запосленима који су допринели отклањању и олакшавању последица поплава.


Циљ Награде за корпоративно волонтирање је да препозна и промовише оне компаније које су развиле стратегије и структуре за подстицај улагањима у локалну заједницу и ангажовању запослених, као и оне компаније које промовишу културу волонтирања запослених у Србији.


Национална награда за корпоративно волонтирање установљена је 2011. године поводом Европске године волонтирања, када је истовремено додељена на европском нивоу у 23 земље.


Форум за одговорно пословање и Смарт колектив наставили су да награду додељују 2012. и 2013. године, са циљем да се награде и промовишу достигнућа у следећим категоријама:


- Најбољи волонтерски програм за запослене
- Најуспешније партнерство у локалној заједници
- Развој запослених
- Праћење и мерење резултата волонтирања.


Догађај у резиденцији Амбасаде Шведске у Београду почиње у 18. часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 11 децембар 2014 13:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани