Кућа Добрих Вести

Login

Ракија Фест данас у Миксер Хаусу

Оцените овај чланак
(2 гласова)

rakiabarrrrrrБЕОГРАД - Оригинални Ракија Фест одржаће се данас у Мikser House-у у Београду.

 

 

У организацији Ракиа Бара, Мikser House-а и Color Press групе, а уз подршку Туристичке организације Београда, осму годину заредом на једном месту окупиће се најзначајнији произвођачи нашег националног пића, саопштила је Туристичка организација Београда.

 

Ракија Фест и ове године карактерише препознатљив концепт струке и забаве, тако да ће сви посетиоци моћи да чују занимљива предавања, као и да уживају у комбинацијама ракије и чоколаде, коктелима са ракијом и у специјалној зимској понуди – куваној ракији.

 

У току фестивала биће организован избор најбоље етикете “Београдске ракије 2015” једног од званичних градских сувенира, наградне игре за посетиоце, традиционални “Весели жири” и још много тога.

 

Преко стотину најјачих укуса Србије очекује све посетиоце данас од 13 до 21 часова, у Мikser House-у, у Карађорђевој 46.

 

Улаз је 450 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 децембар 2014 22:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија