Кућа Добрих Вести

Login

Признања у Старој Пазови Марти Биреш и Ивани Марић

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

1starapazovadonevicmaricbiresarsovicikerdrslavisaСТАРА ПАЗОВА - Женски одбојкашки клуб Јединство из Старе Пазове је најбоља екипа док је  Дејан Мајсторовић (Баскет клуб три – на – три, Стари Бановци) најбољи спортиста у Старој Пазови у избору РТВ Стара Пазова и Општине Стара Пазова.
Међу награђенима су биле и две такмичарке Стрељачког клуба Стара Пазова, репрезентативке Марта Биреш (најбоља јуниорка) и Ивана Марић (најбоља млада такмичарка). Признање Женском одбојкашком клубу Јединство уручила је стрелац Партизана Андреа Арсовић први спортиста из Србије који је донео олимпијску визу за Рио 2016.  Гостовала је и на ТВ Стара Пазова.

Свечаности јсу присуствовали члан стручног штаба стрељачке репрезентације Драган Доневић, тренер у штабу јуниорске репрезентације и Стрељачког клуба Јединство Саша Икер и лекар репрезентације др Славиша Јовановић.
Међу награђенима су били и одбојкашица Јединства Марија Јовановић и фудбалери Предраг Пејчиновић (Омладинац, Нови Бановци) и Стефан Јаворац (Дунав, Стари Бановци).
Најуспешнији тренер је Јово Цаковић (Женски одбојкашки клуб Јединство). Овогодишљи лаурети су и кошаркашки судиај Милош Хадзиж, професор физичког васпитања у ОШ “Растко Немањић – Свети Сава” Љиљана Црнчевић, као и угледни спортски радник  Миодраг Станковић (Шах клуб Бановци - Дунав).
1starapazovaanderasaobdojkasicamaМеђу младим спортистима истакли су се и Теодота Обреновић (Женски одбојкашки клуб Јединство) и Велибор Пуцар (Карате клуб Фронт, Стара Пазова). У најмлађој, пионирској конкуренцијији награђени су  Јована Вуковић, Катарина Вранковић, Тијана Ристић (клуб Бановци Гим) као и шестогодишња гимнастичарка овог колектива Јана Радић.
Мартина Дамески из ОШ “Свети Сава” била је најбоља у школском спорту а пионирке ове школе су примиле признање за седмо место на републичком такмичењу у малом фудбалу. У категорији спротриста - инвалида  најбољи је Зоран Станојевић (Нова Пазова).
Велики број гостију, истакнутих спортиста и спортских радника и пријатеља спорта, предстанике спонзора и привредних организација поздравио је Ђорђе Радиновић председникСО Стара Пазова.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 децембар 2014 16:27
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија