Кућа Добрих Вести

Login

Форум комуникационих лидера – ИЗАЗОВ 2015.

Оцените овај чланак
(2 гласова)

izazovvvvvvБЕОГРАД - Поводом трећег рођендана, Маркетинг мрежа организује 25. и 26. фебруара 2015. године у новом ексклузивном хотелу Radisson Blu Old Mill у Београду, први регионални форум комуникационих лидера – ИЗАЗОВ 2015.


У питању је интерактивни Б2Б догађај, први овог типа у региону, намењен искључиво професионалцима из области маркетинга, односа с јавношћу и дигиталних комуникација из компанија и агенција, објавила је Маркетинг мрежа


ИЗАЗОВ 2015 намењен је онима који верују у оно што раде, који имају шта да покажу и шта да кажу, а исто тако желе да дају свој допринос да тржиште маркетиншких комуникација у региону постане пријатније и погодније за пословање, а све у циљу развоја здраве конкуренције.


Идеја овог форума јесте да кроз интерактиван садржај и размену искустава допринесе развоју маркетиншке и ПР индустрије, али и подстакне регионалну сарадњу између агенција и оглашивача. Учесници форума имаће прилику да прихвате ИЗАЗОВ, отворе дијалог на кључне теме из струке, али и кроз интерактивне радионице боље упознају своје будуће пословне партнере.


Ако вас занима какво је стање струке на тржиштима региона, како и шта раде агенције, шта клијенти очекују од агенција, ко су људи са којима ћете сутра сарађивати, како размишљају, колико прате трендове, прихватите ИЗАЗОВ и учествујете на првом форуму комуникационих лидера.


За учешће на догађају се плаћа котизација.


За три и више котизација одобрен је попуст од 10 одсто члановима UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Српске асоцијације менаџера, ДСОЈ и других струковних удружења у региону одобрен је попуст на котизацију.


Пријаве трају до 10. фебруара, а број места је ограничен.


За више информација: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Званичан хаштаг форума: #izazov2015

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 јануар 2015 22:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија