A+ A A-

Испраћени кајакаши и атлетичари за Лондон

Оцените овај чланак
(0 гласова)

Kajakasi-i-atleticari-uvodnaБеоград, 6. август – На аеродрому "Никола Тесла", испраћени су олимпијски тимови Србије у кајаку и атлетици на Олимпијске игре у Лондон.

Представницима медија том приликом су се обратили кајакаши Николина Молдован и Ервин Холперт и атлетичари Татјана Јелача и Михаил Дудаш.

- Драго ми је што Србија има тако много учесника и част ми је што сам део најбројнијег кајакашког тима у историји наше земље. Сви „пуцамо“ од снаге, врло
смо мотивисани и то ћемо и показати. Једва чекам да почне такмичење и надам се да ћемо постићи и успех - рекао је капитен кајакашког тима Ервин Холперт.

Николина Молдован била је веома узбуђена због одласка у Лондон.

- Сви смо дебитанти и због тога имамо и малу трему. Али, добро смо припремљени, амбиције су велике и надам се да ће бити и добрих пласмана.

Десетобојац Михаил Дудаш сматра да Србија никад није имала квалтенију групу атлетичара на највећој спортској светској смотри:

- Квалитете су већ доказали и достојно представљали Србију у Лондону Емир Бекрић и Асмир Колашинца, сребрни и бронзани са ЕШ. Сада је на нама ред. Сви смо у одличној форми. Оно што вреди пожелети свима нама је и мало више спортске среће јер је и она део сваког успеха.

Татијана Јелача ће се у Лодону такмичити у бацању копља:

- Други пут учествујем на олимпијским играма. Пирпреме су биле веомa квалитетне, форма је одлична и надам се уласку у финале. Атмосфера у репрезентцаији је изванредна, бодрићемо једни друге.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 август 2012 17:47
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани