Кућа Добрих Вести

Login

Далеко од финала у Дортмунду

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1ANDREADORTMUNDДОРТМУНД -  Андреа Арсовић олимпијка Партизана „убила“ је 577 кругова МК пушком тростав на ИСАС турниру у Дортмунду, док је Ивана Максимовић („Академија Максимовић“), олимпијска вицешампионка у овој дисциплини из Лондона 2012. погодила 575 кругова и нису се пласирале у финале које је вредело 583 круга на затвореном малокалибарском стрелишту.


Другог дана турнира гађаће ваздушним пиштољем Јасна Шекарић, Бобана Величковић и Зорана Аруновић и МК пушком тростав 3 пута 40 метака Милутин Стефановић и Немања Миросављев.
По завршетку турнира од недаље до среде српски стрелци ће остати у Дортмунду на мини припремама за први Светски куп у Чангвону у Кореји од 8. до 16. априла.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 19 март 2015 22:23
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија