Кућа Добрих Вести

Login

Више семинара за запослене у медијским компанијама

Оцените овај чланак
(3 гласова)

asocijacijaaaaБЕОГРАД - Ове јесени у Асоцијацији медија одржаће се више семинара за запослене у медијским компанијама.


У плану је реализација три семинара из пројекта о приватизацији медија које Асоцијација медија организује уз подршку Министартсва културе и информисања, као и један семинар у оквиру Центра за развој медија, а уз подршку DW академије.
Ту је и већ најављени семинар чији је коорганизатор Media News&Consulting уз подршку америчке амбасаде у Србији.


Сви семинари се одржавају у простору Асоцијације медија, у Београду, а распоред је следећи: - Вредност медијског предузећа – 10. и 11. септембар - Мултиплатформ новинарство – 14. и 15. септембар - Извештавање о ЛГБТ заједници – 16. и 17. септембар - Како боље организовати медијско предузеће – 24. и 25. септембар - Како увећати приходе медијског предузећа – 15. и 16. октобар.


Детаљније најаве биће објављене на сајту www.asmedi.org, a пријаве можете слати на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 03 септембар 2015 20:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија