Кућа Добрих Вести

Login

Фестивал салсе

Оцените овај чланак
(3 гласова)

festivalsalseБЕОГРАД - Престижна школа салсе из Београда “Примера” ове године организује јубиларни десети по реду фестивал салсе и других карипских плесова под називом ”Salsa Motion Weekend“ oд 3. до 6.децембра текуће године очекује се да ће фестивал посетити око 1000 плесача из земље и света.


Уз свакодневне плесне вечери, наступе, такмичење и више од 30 плесних радионица салсе, баћате и других плесова, плесачи из Србије, региона, али и осталих крајева света имаће прилику да уживају у нашем главном граду.


Током четири фестивалска дана плесачима ће се представити више око тридесет инструктора са Кубе, из Велике Британије, Бразила, Новог Зеланда, Француске, Мађарске, Словеније, Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске ... који ће учесницима фестивала пренети своје знање салсе, баћате, регетона, ча ча ча, кизомбе и других плесова.


Ове године посебна пажња ће бити посвећена дамама кроз радионице тзв. плесног ладy стyле-а, а не треба занемарити ни четврти сајам плесне опреме које ће се одржати за време трајања овог плесног спектакла. Циљ фестивала је повезивање и дружење младих из различитих земаља кроз плес и забаву, да Београд постане један од центара окупљања љубитеља плеса и културних дешавања.

 

salsa123

 

Фестивал је намењен не само плесачима, већ свима које занима плес, музика и рекреација.


Добродошли су сви плесачи, али и сви остали љубитељи карипске музике који би желели да науче нове кораке, да уживају у плесним вечерима уз латино музику и наступе инструктора.


Централни догађај плесног фестивала „Salsa Motion Weekend“ одржаће се у суботу 5.децембра од 22 часа у Клубу Principessa (Љубице Луковић бр. 5) током ког ће сви заинтресовани моћи да уживају у плесним наступима најпознатијих плесача како из земље, тако и света. Журка је планирана да траје до раних јутарњих часова, а музику ће пуштати седам интернационалних салса диџејева.


Током остала три дана (ћетвртак, петак и недеља) журке ће се одржати у Клубу Ноир који се налази на Тргу Републике 5, са почетком од 22 часа.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 03 децембар 2015 21:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија