A+ A A-

Бесплатни догађаји на седмом Танго сусрету

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BESБЕОГРАД - Поред низа узбудљивих догађаја намењених плесачима из Србије и целог света, седми Београдски танго сусрет (Belgrade Tango Encuentro) нуди и велики број бесплатних програма за све заинтересоване суграђане.

 

Један је од највећих интернационалних фестивала аргентинског танга у Европи оџавава се од 20. до 25. априла, а о његовом значају за културно-туристичку понуду нашег главног града, а и целе земље, говори чињеница да сваке године овим поводом у Београд долази више од 700 страних гостију, из педесетак земаља, саопштио је Институт Танго Натурал.


У циљу промоције културе аргентинског танга, организатори су и ове године обезбедили низ бесплатних догађаја за све заинтересоване суграђане. Они обухватају часове танга, концерте и плесне радионице, а одржаће се у Великој сали Студентског културног центра, у периоду од 21. до 23. априла.


Тако ће звезде аргентинског танга, Иван Теразас и Сара Грдан, одржати велики, бесплатни јавни час за све генерације, у петак, 22. априла, од 20:30 часова. Дан касније, са почетком од 21 час, моћи ћете да уживате у концерту оркестра Тангуанго и специјалног госта Марка Когхлана, који већ годинама пева у најпознатијим дворанама Буенос Ајреса.

PLES

 

Своје место на фестивалу наћи ће и најмлађи љубитељи плеса. Они ће у четвртак, 21. априла, од 19 часова моћи да учествују на часу Балетанго плеса за децу или једноставно да уживају у наступу девојчица које већ неколико године похађају овај плесни програм.

 

Богата понуда бесплатних догађаја, као и цео фестивал, биће заокружени великом милонгом у Миксер хаусу, на којој ће још једном наступити оркестар Тангуанго и Марко Когхлан. Ово плесно вече које је отворено за све домаће и стране плесаче али и за све заинтересоване грађане који се не баве плесном, одржаће се у понедељак, 25. априла, са почетком у 22 сата.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 16 април 2016 14:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани