Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за младе новинаре и студенте новинарства

Оцените овај чланак
(0 гласова)

unsssss4545БЕОГРАД - Удружење новинара Србије (УНС) расписује конкурс за практиканта. На конкурс се могу пријавити студенти завршне године новинарства, апсолвенти и дипломирани новинари са Факултета политичких наука или других факултета за образовање новинара.


Изабрани практикант ће радити у Прес служби УНС-а у пуном радном времену.


Услови:


- да је кандидат студент завршне године, апсолвент или дипломирани новинар
- да има просек изнад 8
Кандидати треба да на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. пошаљу биографију, мотивационо писмо и уверење о дипломирању или копију индекса (за студенте завршне године).


Конкурс је отворен до 23. јуна 2016. године.


Избор практиканта биће обављен до 1. јула.

 

Извор: УНС/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 15 јун 2016 22:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија