Кућа Добрих Вести

Login

“Tешко је рећи збогом”

Оцените овај чланак
(3 гласова)

teskoreci454545БЕОГРАД - Миксер театар представља још једну нову представу на свом репертоару, овога пута у сарадњи са Театром Вихор – „Тешко је рећи збогом“ по тексту Мира Гаврана, а у режији Марије Липковски.


Премијерно играње у Миксер Хоусу заказано је за 25. октобар, док ће се реприза играти дан касније, 26. октобра.


У позоришном тексту “Тешко је рећи збогом” сусрећемо се с необичним брачним троуглом. У динамичној причи пуној неочекиваних обрта “жртва” и “прогонитељ” замениће места, “истине” ће постати “лажи”, а “лажи” ће постатии “истине”. Примењујући акронолошки начин приповедања, исписујући брзе, готово колоквијалне дијалоге, Миро Гавран је написао модерну савремену драму с којом ће се данашњи гледаоци лако поистоветити, проналазећи у судбинама приказаних јунака делиће свога личног искуства.


Неки театролози су овај Гавранов текст именовали комедијом, неки мелодрамом, неки драмом- а у њему се све те одреднице сусрећу и испреплићу, позивајући глумце и редатеља на грађење снажне представе, која никога неће оставити равнодушним. Ако се слажете с тврдњом да су мушко-женски односи најважнији за нашу срећу и несрећу– онда ћете у овој представи истински уживати.


Играју: Нина Јанковић, Невена Ристић и Иван Михаиловић


Улазнице за представу су доступне на продајним местима Gigs Tix по цени од 600 динара у претпродаји, док ће на улазу бити 800 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести/Миксер Хаус


Последњи пут измењено недеља, 09 октобар 2016 22:48
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија