Кућа Добрих Вести

Login

„Самостални референти“ - нешто оригинално што дуго нисте чули

Оцените овај чланак
(1 Глас)

REFERENITTTTTБЕОГРАД - Пред прославу 21. рођендана бенда Самостални референти су објавили нови спот у којем се као специјални гости појављују - неки нови људи...


Пред концертни викенд и прославу 21. рођендана бенда Самостални референти су објавили спот за песму " За неке нове људе".


,,Самостални референти би неким новим људима волели да оставе све најбоље, али им изгледа остављамо само своје грешке, у нади да ће бити паметнији од нас и да ће успети да их исправе", искрени су Референти.


На новом синглу ,,За неке нове људе" Референти су угостили децу из хора београдске ОШ ,,Иво Андрић":,,Колико су ти клинци били фини и културни што у студију, што на снимању спота... то је нешто фантастично! Та деца су управо доказ да за младе генерације постоји нада!"


Самостални референти ће у петак, 3. фебруара, наступити у Дому омладине Београда, а у суботу, 4. фебруара у Новом Саду у Герила Бару.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 фебруар 2017 22:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија