A+ A A-

Играј у ЕXIТ тиму

Оцените овај чланак
(2 гласова)

exite34343ЕXIТ тим расте и развија се, а планови за наредну годину су амбициозни.
Поред добро познатих ЕXIT и Sea Dance фестивала, EXIТ лето љубави 2017 представиће и Sea Star у Умагу, те Revolution у Темишвару, али и читав низ журки, хуманитарних и друштвених пројеката.

 

ЕXIТ већ сад ради на креирању нових фестивала и догађаја, због чега ће значајно да прошири свој тим.


Управо из тог разлога, ЕXIT покреће велики конкурс за чак 29 нових послова из области маркетинга, односа с јавношћу, дизајна, туризма, људских ресурса, друштвене одговорности и читавог низа других занимања и усмерења.


ЕXIT сваке године ангажује на хиљаде људи из читавог региона, који учествују у изузетно сложеној реализацији великих догађаја, а неки од њих раде у ЕXIТ тиму и током целе године и повезују све те људе својим организационим способностима.


И овог пута, траже се кандидати који су пре свега комуникативни, креативни и посвећени. Предност свакако имају они који добро познају и прате ЕXIТ фестивал, те домаћу и светску музичку сцену. Посебно се вреднују организационе и друштвене вештине уз данас обавезно познавање рада на рачунару. За готово све позиције неопходно је кандидати одлично говоре енглески, а за многе позиције посебно је битно да још боље говоре матерњи језик, уз високо познавање правописа и књижевног језика.


Због великог броја пријава које су стизале и на ранијим конкурсима, биће контактирани само они кандидати који уђу у ужи избор.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 фебруар 2017 21:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани