Кућа Добрих Вести

Login

Дани хварске кухиње

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Saran 1734343БЕОГРАД - Ресторан са најдужом кулинарском традицијом на Земунском кеју - Шаран, на челу са Јасмином Векић и ресторан са најдужом кулинарском традицијом на Хвару Код капетана под вођством Јурице Томичић, спојили су пре 13 година идеју да се пријатељство, љубав према рибљим специјалитетима, добром вину, музици и дружењу, преточи у Дане Хвара у ресторану Шаран.

 

Од понедељака 6. фебруара, па до 6. марта 2017. уживаћете у ватромету укуса на Данима хварске кухиње у ресторану Шаран.

 

Ови традиционални дани, одржавају се већ 13 година, а као и претходних, и ове ће у понуди бити сва оригинална јела са подручја Хвара специфична по свежој морској риби.

 

За љубитеље доброг вина на располагању је вино винарије Маријан из Питве.

               hvarskidan

 

Кувари са Хвара - Хрвоје Томичић и Тончи Јерковић, као и Ненад Лучић и Ђура Зорић из Београда – биће задужени за овогодишњи кулинарски хедонизам, а на вама је да изаберете дан и препустите се морском гастро уживању.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 03 фебруар 2017 20:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија