A+ A A-

После мириса бензина - мирис цвећа

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajamhortilutureee43434343БЕОГРАД - Има ли лепше комбинације од мириса бензина и мириса цвећа? Посетиоци Међународног салона аутомобила и Сајма мотоцикала, који затварају капије 2. априла, и Међународног сајма хортикултуре, који их одмах потом поново отвара већ од 6. до 9. априла - вероватно мисле да нема.


Под слоганом "Башта у срцу града", ово најцветније, најмирисније и најшареније сајамско догађање које се организују под куполама Београдског сајма, изузетно је атрактивна манифестација специфичног привредно-едукативног карактера. Посвећена је заљубљеницима у природу, здрав живот и лепу, уредну и угодну животну средину. Сајам хортикултуре је, заједно са својим изложбама - Изложбом лековитог биља и препарата од меда "Дарови природе" и Изложбом баштенских и парковских машина Мотоплантеxпо, одавно препознатљив као сајамски догађај који нуди спој корисног, практичног и лепог.


Поред узгајивача цвећа и цветног материјала, и ове године ће се на истом месту окупити преко 100 излагача из разних области хортикултуре - воћарства, виноградарства, пчеларства, гајења лековитог биља, производње садница и семенског материјала, узгоја и одржавања зелених површина, пејзажне архитектуре, али и више од 5000 очекиваних пословних и "обичних" посетилаца, којима је животни мото "живети лепо и здраво".


Сајам је оплемењен изузетно богатим стручним, едукативним и занимљивим пратећим програмом, изложбама, предавањима и презентацијама из разних области хортикултуре, али и такмичарским и хуманитарним садржајима.
Значаја ове манифестације подржавају Министарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије и струковна удружења, научне и образовне институција из земље и региона.


Сајамске хале 3 и 3А биће за посетиоце Београдског сајма отворене од 10 до 19 сати.


Појединачне улазнице коштаће 200 динара, групне 100, а сајамски паркинг 100 динара на сат.

 

Избори: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 02 април 2017 21:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани