Кућа Добрих Вести

Login

Изложба коју не смете пропустити: Уникатна јаја која „одузимају дах“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

UkrasnoajjajeНесвакидашна јаја, опточена златом, кристалима, слоновачом, свилом и чипком која су настала чаробним умећем Бранке Богдановић, коју називају црногорским Фабержеом имаће јединствену прилику да уживо виде бројни посетиоци Ушће Шопинг Центра, данас, током изложбе на Централном тргу.

 

Бранка је до сада је украсила више од 200 јаја, свако је уникатно и својеврсна прича за себе, а ово је први пут да оваква јаја могу погледати у Београду.

 

Она је иначе самоука сликарка, која је како каже своју љубав према уметности и сликарству преточила на љуску јајета од којх прави права мала уметничка дела.

 

- Већина јаја која сам направила су веома сложене конструкције, попут кутијица на преклоп, а унутра су пресвучена свилом, опточена чипком, полудрагим камењем – каже Бранка.

 

Посетиоци ће током изложбе имати прилику да погледају више од 35 уметничких јаја, као и да се посаветују са уметницом на лицу места око украшавања јаја за предстојеће Ускршње празнике.

 

                                   brankabogdanovic

Током рођенданског месеца посетиоци Ушће Шопинг Центра имају прилику да учествују у великој наградној игри у којој је припремљено чак 2.404 награде од којих је главна награда пут у Неw Yорк за осам особа.

 

Од осталих награда, Ушће је припремило чак 2.400 шопинг картица за све посетиоце, а право учешћа могу да стекну куповином од преко 5.000 динара са највише два рачуна.

 

Ушће Шопинг Центар ће у петак 14.04.2017. године, радити по скраћеном радном времену до 18 часова, док у недељу на Ускрс неће радити.

 

У суботу 15. и у понедељак 17. априла Центар ће радити нормално.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија