Кућа Добрих Вести

Login

Шта нуди Црна Гора овог лета?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

PREKISHEеееБЕОГРАД - Током два дана, сви посетиоци Ушћа, тржног центра који је омиљено место за шопинг и незаборавне тренутке које нуди све најбоље на једном месту, биће у прилици да се упознају са актуелном туристичком понудом Црне Горе.

 

Мини сајам под називом “Монтенегро зове тебе у УШЋЕ“ траје 30. јуна. и 1.јула на главном тргу у приземљу.

 

У оквиру ове манифестације своју понуду представиће и национални авио превозник Montenegro Airlines, компаније „Плантаже“ и „М тел“, као и луксузно туристичко насеље „Lustica Bay“.

 

Планиран је богат дводневни програм анимација за најмлађе посетиоце (бојење лица, кловн, кутак за децу) и активације за породице.

 

Поред туристичке пунуде биће и доста активности за целу породицу као и музичког програма а лепоте Црне Горе дочараће и мини изложба фотографија „Бока“ Александра Аврамескуа, рођеног 14.јула 1970.године у Вршцу.

 

Александар се фотографијом се бави још од детињства, а са 12 година био је активан члан тадашњег вршачког фото-клуба.

 

Данас је оснивач и председник Фото клуба у Вршцу, који је после 20 година поново почео са радом, захваљујући управо иницијативи Александра Аврамескуа. Добитник је више значајних награда из области фотографије. До сада је излагао на бројним заједничким изложбама,а ово је четврта самостална, у оквиру које излаже ретроспективу фотографија са мотивима бококоторског залива насталих у последњих осам година.

 

У току трајања ове манифестације „Плантаже“ имају две акције за посетиоце; Како су то Дани туризма Црне Горе, а Плантаже имају сјајне Винске туре које сад већ представљају незаобилазну туристичку атракцију – током мини сајма Монтенегро зове тебе у Ушће – Плантаже ће одобравати 50 одсто попуста на све пакете из Винске туре.

 

Друга акција Плантажа ће се односити на сва премиум вина у току трајања акције у ИДЕА маркету у Ушће шоппинг центру која ће бити на попусту до 30 одсто, а сви који купе неко од премиум вина Плантажа добиће и пригодан поклон на њиховом промо штанду на главном тргу у приземљу Ушћа.

 

Ову манифестацију организује Ушће у сарадњи са Амбасадом Црне Горе и Колор Медија Групом.

 

Субота 1.07.2017. године

 

12:00 – 14:00 часова  –  face painting

14:00 – 15:00 часова - аниматор за децу – кловн

18:00 -20:00 часова  – аниматор за децу – кловн

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 јун 2017 23:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија