Кућа Добрих Вести

Login

Meсто за забаву деце

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dscБЕОГРАД - Недељу дана пред крај величанственог програма за децу и одрасле у Установи „Вождовачки центар - Шумице“, на програму су Пеђолино са гостима, аниматори и Фрозен Елза које су најмлађи желели да виде још једном.

 

 

Одрасли ће уживати у етно наступу, поп концерту и монодрами.

 


У петак, 18. августа од 19,00 часова наступиће незаменљиви забављач Пеђолино са својим гостима и пун сат анимирати најмлађу публику. Од 21,00 сат суграђанима који воле етно звук представиће се група „Гледанице“ са репертоаром напева са простора старе Србије и Косова и Метохије.


У суботу, 19. августа од 19,00 часова најбољи аниматори приредиће прворазредан програм за малишане. Од 21,00 сат публика која воли староградски мелос и популарне шлагере пратиће солистички концерт Радета Рајовића „Од Арсена до староградских песама“.
У недељу, 20. августа од 19, 00 часова наступа љубимица најмлађих Фрозен Елза са програмом који је децу држао ван седишта, а од 21,00 сат представиће се глумац Раде Маринковић монодрамом „Ја бих да се зовем Срећко“, која на посебан начин говори о хендикепираним људима. Програмима следеће недеље завршавају се овогодишња дешавања у оквиру „Вождовачких летњих вечери“.
Улаз за све манифестације у организацији Градске општине Вождовац је бесплатан!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 18 август 2017 12:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија