Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге "Другачије од других"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

skgo78787878БЕОГРАД - Стална конференција градова и општина (СКГО), у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ - Друга фаза" расписала је конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи "Другачије од других".


Конкурс је отворен од 1. априла до 15. октобра 2017. године, објавило је Удружење новинара Србије.


Теме конкурса су: ЕУ интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.


У оквиру конкурса "Другачије од других" биће додељено укупно пет награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.


Оцену о најбољим медијским прилозима донеће независни жири који чине Нада Гогић (РТС), Сузана Трнинић (ТВ Б92), Зоран Баранац (Прва), Веселин Симоновић (Блиц), Иван Цвејић (Експрес) и Зоран Секулић (Фонет).


Новинарске радове треба послати Служби за информисање Сталне конференције градова и општина електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Детаљан текст конкурса погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 07 септембар 2017 11:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија