Кућа Добрих Вести

Login

Промоција албума “Игра боја” Небојше Ђурановића

Оцените овај чланак
(2 гласова)

IGRABOJAБЕОГРАД - Промоција албума уметника Небојше Ђурановића у издању ПГП РТС-а, одржана је у простору “Metropolis Music” у четвртак, 28. септембра.

 

“Игра боја” је Небојшин први албум на који се дуго чекало. Не само од аутора, који  је две године припремао овај албум,  већ је руководство ПГП РТС-а са  директором Владимиром Гајићем, одговорним уредником Марком Милутиновићем и композитором Драганом Илићем (Илке), добро проценило да је наша публика жељна нових, добрих песама и балада каквих је мало на домаћој сцени.

 

 

“Игра боја” је спој два талента овог надареног уметника и музичког и ликовног.

 

 

 Небојша је завршио Факултет Примењених уметности и дизајна у Београду, 1998.године, а и музиком се бави дуги низ година. Путовао је и излагао по читавом свету, а као вокални солиста Радио Телевизије Србије годинама је сарађивао са бендом “Генерација 5”.

 

 

Једно време је живео и радио у Паризу, али је већ дуже време поново у Београду.

 

 

Свих 11 песама на ЦД-у су ауторске, али Небојша наглашава да их је радио уз помоћ пријатеља. Tо су Крле и Илке из “Генерације 5” и  Гута из “Галије”. 

 

 

Омот за ЦД урађен је као игра боја, по називу албума  на коме је аутопортрет уметника.  Радио је, својевремено и омот за албум групе “Легенде”, као и друге за класичну музику... 

 

 

Aлбум  “Игра боја” изашао је пре два месеца, а осим ове, промоције за пријатење и медије, велика промоција биће у петак, 29. септембра на сплаву Zappa bar, где ће публика имати прилику да читав албум одслуша уживo.

 

Аутор: Наташа Ускоковић

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 септембар 2017 00:14

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија