Кућа Добрих Вести

Login

Да ли знате где ћете за Нову годину? А ове недеље?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

fotomrvicaБЕОГРАД - Можда вам делује као да дочек Нове године и није толико близу, али не би било лоше да већ сада почнете да размишљате о томе где да проведете новогодишњу ноћ. Веровање каже да онако како се проведете те вечери, тако ће вам бити целе године.

 

У О.У.Р. Пaб-у у Београдској 71. за дочек 2018. године ће вас прво вратити у журку 50-их и 60-их врхунски мајстори џеза и свинга „Free Cats“. Кад се довољно загрејете, Урош Ђурић и Жика Тодоровић седају за своје возило – ДЈ пулт који нас великом брзином води у срећну и успешну годину. Ако неко жели и наредног дана да се проведе дивље, ту је бенд „Party animals “. А до новогодишње ноћи ће бити још доста добрих наступа, почев од ове среде.

 

Средом: Џез

Акустични мулти инструментални и вокални трио „Нежни Неизбежни“ компримоване енергије и колорита наступа 6. децембра у О.У.Р. Пуб-у. Ако волите ethno- gypsy jazz и swing, одушевићете се. А овог четвртка гостује и Кубанац Лазаро на перкусијама.

 

Четвртком: Акустик

 

Weird Fishes су Пеђа Тодић и Катарина Вукоман и свирају кавере алтернативних бендова и аутора као што су Radiohead, Black Keys, Portishead, Moloko, Kings of convinience, Hindi Zahra, Lianne La Havas, Koop и други.

 

                                            Potpticia

Петком: Live

 

Ако волите креативну и другачију свирку вођену неодољивим вокалима и праћену дувачким аранжманима, обожаваћете „Soul Kitchen“. У комбинацији са нашим пабом, енергија пршти на све стране, фанк и диско хитови у аутентичној изведби дижу све на ноге и размрдавају и најстегнутије.

 

Суботом: Ди Џеј

 

БеГе фанк је са вама до поноћи и део је екипе на Балкану која прави савршену журку спајајући заразне фанк класике и хитове, коришћењем искустава Party DJinga i MCinga од 1970- их до године 3000. А од поноћи наступа Кобазз и врти све што је току, а и Rap, Trap, RnB, Breakbeat, Funk, Disco, B-Boy Breaks, 80s-90s hits.

 

Резервишите ваше место већ сада на броју 0113238846. Поред врхунског музичког избора, О.У.Р. Паб има и кухиња и амбијент у стилу праве чешке пивнице.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 08 децембар 2017 16:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија