Кућа Добрих Вести

Login

Честитка Куће добрих вести

Оцените овај чланак
(5 гласова)

KDVCESTITKAПоштовани читаоче, 

Година за нама пуно тога нам је донела, пре свега, пуно нових сарадника и добрих људи, са добрим намерама, идејама и визијама.

Људи који се боре за добри и врли свет,  са нама су - и то нам је изузетно драго!

 

Драга Србијо, полако се будимо. Пуно је добрих иницијатива покренуто у години која је за нама, а у бројним смо и ми учествовали. 

 

Иницијатива "Дигитална Србија",  велики пројекат Адлигата и Виктора Лазића на очувању културне баштине Србије, буђење Матице исељеника и Срба у региону и јачање активности дијаспоре у матици, све више хуманитарних акција и жеље да се поколењима оставе праве вредности, млади покрећу иновативне бизнисе....

 

Без обзира што моменат у друштву нија баш најбољи, ми - идемо даље. Стање у медијима је такво да Кућа добрих вести, није успела са својим пројектом ни на једном конкурсу који је организовала држава, али логичко размишљање води ка закључку - да је то можда и наш највећи успех имајући у виду информације које су се појавиле у медијима о неправилностима спроведног избора пројеката који ће се финансирати.

 

Остали смо своји - и то је можда највећа вредност са којом улазимо у 2018!

 

Нек будемо баш они који су у мањини али се држе свог пута и учествују у стварању бољег друштва и заједнице у Србији!

 

Кућа добрих вести за наредну годину планира пуно новина и радује се новим пријатељима и новим подухватима. Придружите нам се. Шаљите добре вести и добре приче из свих крајева Србије. Објавићемо их. Учинићемо да се за добра дела и добре људе чује и ван граница наше земље. 

 

Срећна Вам Нова Година! Желимо вам све најбоље у 2018!

 

Ваша Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 01 јануар 2018 22:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија