Кућа Добрих Вести

Login

Дубиоза Колектив долази у Београд 30. јуна

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dubioaza4545БЕОГРАД - Регионални бенд Дубиоза Колектив заказао је дружење са публиком 30. јуна на отвореном - стадиону “Ташмајдан”!

 

 

Састав који је прославила енергична мешавина рока, панка, регеа, ска и дуба, као и њихове снажне политичке поруке, одржаће у Београду свој први самостални концерт након четири године.

 

У сусрет концерту, балкан-ска-панк-даб атракција поручила је љубитељима њиховог несвакидашњег звука: "Ове године имамо два велика повода за концерт у Београду. Нови албум “Пјесмице за дјецу и одрасле” изашао је пре непуна три месеца и једва чекамо да засвирамо нове песме, а биће нам ово и први соло концерт на отвореном у главном граду Србије. Радујемо се што ћемо свирати на Ташмајдану, чули смо толико прича о концертима у том простору”.

 

На новом албуму “Пјесмице за дјецу и одрасле” налази се девет песама које се на својеврстан, трагикомичан начин, осврћу на свакодневицу не само у БИХ, већ и у региону.

 

На Ташмајдан долазе након две године апстиненције од Београда, током којих су постигли незамисливе успехе. Турнеја на којој су промовисали ЕП и издање “Хаппy мацхине”, одвела их је на бројне позорнице широм света, укључујући и Glastonbury, SXSW, Lollapalooza Berlin i Womad. Уследиле су и турнеје по Европи, Северној Америци, Аустралији и Индији. Током годину дана, успели су да одрже више од 110 концерата, али уједно и да представе неке од најинтересантнијих видео спотова насталих на овим просторима.

 

Енергичне живе свирке Дубиозе Колектив препознате су као право освежење на балканској музичкој сцени, о чему сведоче распродати концерти крајем 2017. године у свим великим регионалним градовима. На концерту 30. јуна у Београду на стадиону “Ташмајдан” поред представљања новог албума, планирају да потврде одавно заслужени статус концертне атракције уз проверене хитове са претходних издања.

 

Улазнице за концерт Дубиозе Колектив продају се преко Евентим продајне мреже по цени од 1.400 динара за партер, односно 1.600 динара за трибине.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 26 јануар 2018 13:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија