Кућа Добрих Вести

Login

Највећи хип хоп догађај у региону

Оцените овај чланак
(1 Глас)

hiphpoptestБЕОГРАД - Један од највећих Хип Хоп фестивала у региону, 2Hot4Stage Fest окупиће од 23. - 25. фебруара бројне љубитеље и уметнике уличне сцене бивше СФРЈ.

 

Поред суседних земаља, фестивал ће угостити уметнике и из Русије, Украјине, Француске, Холандије, Италије, па ћемо на различитим локацијама у Београду, од  Делта Ситија, Дома Омладине, до Дорћол Плаца и SubBeernog центра, уживати у правом спектаклу урбане уметности.

 

Током ове тродневне манифестације, љубитељи хип хопа имаће прилику да уживају у наступима наших познатих МC-јева, међу којима су Марчело, Струка, Кенди, Исказ, и Ди-џејеви Moooka, Тимбе, Me High Low, као и у интернационалним плесним такмичењима, радионицама и добро познатим 2H4S журкама.

 

И то је само део богатог програма који су организатори фестивала припремили. Посетиоце очекује богат музички програм, различити наступи беатбоx извођача, трикинг перформанс, изложбени и продајни простор на коме ће се представити урбани брендови домаћих дизајнера, graffiti session и барбер и tattoo конвенција.

 

 

Четврто издање фестивала које носи назив „Вештина је у теби“ инспирисано је карактером културе далеког истока, па ће сви посетиоци имати прилику да уживају и у посебним тематским садржајима.

 

Такође, поред очекиваних атракција сви заинтересовани добиће прилику да својим учешћем у некој активацији освоје вредне награде које су издвојили Buzz Sneaker и други пријатељи фестивала.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 01 фебруар 2018 14:10

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија