A+ A A-

Анимирано-играни филм​ Зец Петар у домаће биоскопе стиже од 29. марта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zekapeka8888У анимирано-играном филму „Зец Петар” публику очекује права акција, бритак хумор, сјајна глума и ликови који ће одушевити све постојеће фанове али и створити нове. Савремена породична комедија синхронизована је на српски језик и насмејаће вас до суза овог пролећа.

 

„Зец Петар” или оригинално „„Peter Rabbit”” на велико платно стиже из обожаване и радо читане серије књига чију популарност најбоље описују бројке: 45 милиона продатих књига, преводи на 36 језика и 114 година постојања без назнака да им популарност опада. Овај обожавани зец у плавом капуту и без панталона је својеврсна икона која је ушла (и остала) у срцима оних најмлађих, али тиме и оних мало старијих.

 

У главним улогама нашли су се глумци синхронизације - Стефан Бундало (Зец Петар), Александар Радојичић (зека Бенџамин), Тамара Алексић (Беа), Теодора Ристовски (Лула), Ива Стефановић (зечица Лепа), Милица Јанкетић (Белорепка), док је глас господину Томи Макгрегору дао Дејан Дедић.

 

 

Анимирано-играни филм „Зец Петар” почиње када несташни Зец Петар (Стефан Бундало) и његова породица преузму фарму старог господина Макгрегора. Убрзо на фарму по своје наследство долази млађи, бистрији и оштроумнији господин Тома Макгрегор (Дејан Дедић), и ситуација се нагло мења. Зец Петар новонасталу ситуацију доживљава као нови изазов, а никако као престанак забаве. Међутим, Тома није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Он се заљубљује у локалну сликарку Беу (Тамара Алексић) која је истовремено и зекина сурогат мајка. Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бее. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко изван њихове идиличне језерске четврти - у лондонску метро станицу, па све до опасних улица града и назад. На крају, Зец Петар увиђа да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

 

Поред Зеца Петра луду забаву у биоскопима од 29. марта осигураће и Петрови пријатељи, такође врло карактеристични и још више забавни.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 10 фебруар 2018 22:16

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани