A+ A A-

Радионица Волонтерског сервиса Звездаре у Авив парку

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vizuvaopaБЕОГРАД - Волонтери Волонтерског сервиса Звездаре, у партнерству са Центром за реинтеграцију и активизам Београд, ће поводом предстојећег Дана жена, у суботу, 3.2. од 17 до 20 сати уАвив парку Звезадара (улица Живка Давидовића 86) реализовати две бесплатне креативне радионице на којима ће најмлађи имати прилику да науче вештине израде украса, честитики и разних поклона.

 

Ово је наставак успешне сарадње Волонтерског сервиса Звездаре и ТЦ Авив парк Звездара са циљем да буде реализовано што више квалитетних програма намењених најмлађим и најстаријим суграђанима.

 

У оквиру креативних радионица најмлађи посетиоци ће имати прилику да са волонтерима украшавају предмете у техници декупаж, осликају предмете од стакла, израђују срца од тканине.... Све што буду направили малишани ће моћи да понесу као поклон мамама, сестрама, бакама...

 

 

Истовремено ће бити организована и продајна изложба креативних сениора на којој ће посетиоци моћи да купе разне украсне предмете, накит и разне поклоне поводом предстојећег празника.

 

Циљ изложбе је да промовише креативне могућности и стваралаштво сениорки са Звездаре и још неколико београдских општина окупљених око пројекта „Радионица невидљивих" који је подржала мрежа „Хуманас", као и да код деце и младих развија културу даривања.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 март 2018 12:56

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани